Alfa Mechim

EnglishRomanian

Povestea ALFA MECHIM

Suntem inovativi

Calitatea produselor noastre vă oferă o reușită deplină!

Cu o experiență de peste 25 de ani, înființată în 1993, societatea comercială ALFA MECHIM Buzău este în prezent producătoare de adezivi, lacuri, diluanti, produse cosmetice și de întreținere.

Obiectivul nostru este obținerea unor produse de calitate la prețuri competitive pe piață.

Eforturile echipei manageriale depuse pentru realizarea acestui obiectiv major s-au concretizat de-a lungul anilor prin constanța vanzărilor, ca și prin experiența dobândită în acest timp.

Preocuparea echipei din ALFA MECHIM pentru aplicarea celor mai noi concepte de management continuă și în prezent.

Obiectivele calității la ALFA MECHIM

  • Creșterea gradului de satisfacție și menținerea încrederii clienților noștri, obținute prin concentrarea asupra cerințelor acestora;
  • Creșterea gradului de satisfacție a angajaților, prin implicare, lucru în echipă, crearea și menținerea competențelor bazate pe aptitudinile și experiența angajaților, pentru îmbunătățirea continuă a funcționării sistemului.

Politica de mediu

  • Evaluarea continuă și ținerea sub control a aspectelor de mediu și îmbunătățirea performanței de mediu;
  • Optimizarea consumurilor specifice de materii prime, materiale și utilități și minimizarea pierderilor;
  • Încadrarea în cerințele legislative românești referitoare la protecția mediului, respectarea acordurilor și convențiilor internaționale la care România este parte semnatară, alinierea la directivele Uniunii Europene care privesc protecția mediului.

Perspectivele societății

Prioritare sunt lucrările de extindere a capacităților la instalațiile din dotarea firmei, precum și extinderea ca suprafață de lucru, depozitare a materiilor prime și a produselor finite.

2001

Din anul 2001, societății ALFA MECHIM i s-a alăturat noua înființată S.C. ALFA CHIM S.R.L. BUZÃU. Aceasta din urmă, desfășoară o activitate pentru realizarea unor produse de uz gospodăresc.

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.